ANALOG KLOKKE I EN DIGITAL VERDEN

Colletion | Oct 11, 21
ANALOG KLOKKE I EN DIGITAL VERDEN

Et spørsmål jeg får fra tid til annen; "bruker folk fortsatt klokker?"

Dette naturligvis fra de som har erstattet den analoge klokken på håndleddet med enten en smartklokke, eller bruker mobiltelefonen som klokke.

På det spørsmålet svarer jeg selvfølgelig ja! Men markedet er helt klart blitt mindre enn det en gang var, ettersom nye duppedingser har tatt over funksjonen klokken hadde tidligere.

Dette spørsmålet tar meg tilbake til litt av grunnen til hvorfor jeg faktisk ønsket å starte et klokkemerke med analoge klokker, og jeg tenkte jeg skulle dele min refleksjoner rundt dette temaet.

Har du hatt en samtale med noen, sjekket smartklokken/mobiltelefonen og sett et «viktig» varsel for å si til den du snakker med: "bare vent litt, det kom noe viktig her". Eller vært sammen med barna dine, sjekket klokken på mobiltelefonen, for så å bli dratt inn i en jobb-epost eller et varsel fra Facebook. Dette har jeg selv opplevd mange ganger, det å bli dratt ut av flotte øyeblikk og samtaler, og inn i den digitale verdenen fremover det å være fult til stede. 

Dette ble mer tydelig for meg etter at jeg selv fikk barn, hvor det å sjekke klokken på mobiltelefonen kunne dra meg ut av øyeblikket og gjorde at jeg gikk glipp av små fantastiske ting sammen med dem. Tid er vår mest verdifulle ressurs, og måten vi velger å holde styr på den har betydning. Når tiden er så dyrebar er det ikke nødvendig å motta distraherende varsler fra den digitale verden hver gang man skal sjekke klokken. Ved å ha en analog klokke på håndleddet er det langt mindre sannsynlig at dette skjer, dermed holder du oppmerksomheten din på øyeblikket foran deg. 

Det var dette som skapte grunnlaget for ÁIGI og trekanten i designet vårt, hvor mottoet vårt er «lev i nuet». La trekanten i våre design være en påminnelse om dette hver gang du ser på din ÁIGI klokke.

I tillegg er det lite som kan sette prikken over i'en på et antrekk slik en stilig analog klokke kan gjøre, men det er annen diskusjon..😉

- Aleksander, medeier og daglig leder i ÁIGI

 

Skulle du plutselig få lyst på en analog klokke igjen? Gjerne sjekk ut vårt utvalg.

  Gratis frakt

  Over hele verden

  Gratis retur

  Ingen ekstra kostnader

  2 års garanti

  På alle klokker

  Sikker betaling

  100% sikker betaling